ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Εμείς που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα της Ξένης Κατοχής και της Νέας Τάξης, εμείς που δεν κατάπιαμε τα τερατολογήματα της «κρίσης» και του «χρέους», εμείς που γνωριστήκαμε μέσα από κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων, εναντίον των χαρατσιών, των διοδίων, του Ηλεκτρονικού Φακελώματος, της «Κάρτας του Πολίτη», της επίταξης των ανθρωπίνων οργάνων…

 

Εμείς καταλήξαμε στην απόφαση να διατυπώσουμε και να κοινοποιήσουμε τις απόψεις μας, να αγωνιστούμε για την ελευθερία της πατρίδας, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ευημερία του βασανισμένου και συκοφαντημένου Ελληνικού Λαού.

 

Να διεκδικήσουμε Ελεύθερη Ελλάδα, γιατί:

 

·        Δεν είναι «κρίση».

 

·        ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ !

 

·        Δεν υπάρχει «χρέος».
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

 

Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ευημερία
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

 

«τον ξέρομε τον ένοχο και είναι γνωστή η αιτία»

 

Η Ελλάδα (όπως έχει αντιληφθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων που μιλά για 4ο Ράιχ) δεν βιώνει «κρίση» αλλά Ξένη Κατοχή, τη 2η Γερμανική Κατοχή -από τον Απρίλιο 2010· με γερμανό γκαουλάιτερ (gauleiter) και «Υπουργό Ελλάδας». Επίσης είναι απόλυτα σωστό, και επιστημονικά ακριβές, ότι δεν αντιμετωπίζουμε γενικά κάποιες αντιλαϊκές πολιτικές, αλλά το ολοκληρωμένο, διατυπωμένο πολιτικό δόγμα της Νέας Τάξης που είναι η σημερινή εκδοχή του Γερμανικού Φασισμού.

 

Εκτελεστικό όργανο της Νέας Τάξης, στην Ευρώπη, είναι η Γερμανία (το Γερμανικό Κράτος). Η Ελλάδα όντως αποτελεί το πειραματόζωο της Νέας Τάξης, αν επικρατήσει στη χώρα μας, θα επεκταθεί στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου και κατόπιν σε όλη την Ευρώπη.

 

Η Γερμανία ασκεί κατοχή στην Ελλάδα και μοιράζεται (όπως στην 1η Γερμανική Κατοχή 1941-1944) τη λεία της, κατά τα συμφέροντά της, με τους άλλους συνεταίρους της – τους «συμμάχους» – ελέγχει την πλειοψηφία του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας, πριμοδοτεί το πιο παρασιτικό τμήμα της οικονομίας και κατευθύνει σχεδόν το σύνολο της «πνευματικής ηγεσίας» της χώρας.

 

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το ζήτημα είναι πρώτα εθνικό και μετά κοινωνικό.

 

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο εχθρός δεν είναι απρόσωπος, δεν είναι μια «κρίση» που δεν γνωρίζουμε από πού έρχεται και πώς θα τελειώσει, δεν είναι αφηρημένα οι αγορές και το «κακό σύστημα». Ο εχθρός έχει πρόσωπο, είναι από παλιά γνωστός, και μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ»

 

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

«Σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί, και ’μείς τα πήραμε για φυλακτά»

 

Οι Γερμανοί, και λοιποί «σύμμαχοι», χρησιμοποιώντας όπλα οικονομικά και κυρίως επικοινωνιακά, πετυχαίνουν τα αποτελέσματα μιας πολεμικής ήττας σε βάρος της Ελλάδας, αναίμακτα για αυτούς. Εμείς έχουμε χιλιάδες νεκρούς, που συνέχεια θα πολλαπλασιάζονται, από αυτοκτονίες, από έλλειψη στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κτλ.

 

H μέθοδος τους είναι εξαιρετικά απλή: ελέγχοντας απόλυτα μέσω του Ευρώ και της Τρόικας, περιορίζουν δραματικά την κυκλοφορία του χρήματος και καταστρέφουν την οικονομία της χώρας. Η μείωση μισθών και συντάξεων, η αύξηση της φορολογίας-χαρατσιών και η αύξηση της τιμής των βασικών προϊόντων και υπηρεσιών (ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, συγκοινωνιών κ.ά.) έχει αυτόν τον σκοπό, να στερήσει από την οικονομία το χρήμα που χρειάζεται για να κινηθεί.

 

Οι «σύμμαχοι» μιλούν για «χρέος», με ψεύτικα στοιχεία και «οικονομικούς όρους» που χρησιμοποιούν παραπλανητικά. Όμως, το χρήμα υπό την μορφή του χαρτονομίσματος δεν έχει πια χρυσό αντίκρισμα, αλλά και το χαρτονόμισμα που κυκλοφορεί δεν είναι ούτε το 3% του συνολικού χρήματος που είναι πια λογιστικές εγγραφές – δηλαδή σκέτος αέρας. Αυτή είναι και η «βοήθεια», οι «δόσεις» και τα «δις» που δήθεν μας δίνουν – σκέτος αέρας. Οι «σύμμαχοι» – αλλά και η Ελλάδα – μπορούν να εκδώσουν όσο χρήμα θέλουν (λογιστικό ή υλικό), όμως οι «σύμμαχοι» δεν επιτρέπουν στην Ελλάδα να εκδώσει χρήμα, γιατί ο σκοπός τους είναι να εξαθλιώσουν τους Έλληνες, για να την λεηλατήσουν.

 

Επιπλέον εφαρμόζουν οργανωμένο Ψυχολογικό Πόλεμο από «ΜΜΕ», «ΜΚΟ», «φιλοσόφους» και προδότες πολιτικούς, για να χάσει ο Ελληνικός Λαός τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμησή του, να πιστέψει ότι είναι «κοπρίτης», «λαμόγιο» και «ρατσιστής», συνεπώς δίκαια τιμωρείται. Και βέβαια, η Εικονική Πραγματικότητα της «κρίσης», για να σκεπάσουν την αλήθεια της Ξένης Κατοχής. Όπως και στο 1941-44, κραύγαζαν Γερμανοί και δωσίλογοι: «Ευρισκόμεθα εν μέσω κρίσεως!».

 

Προκειμένου να αφανίσουν κάθε στήριγμα για συλλογική αντίσταση (Έθνος, γλώσσα, μνήμη…) παραποιούν την ιστορική αλήθεια, αποπροσανατολίζουν την Παιδεία, στήνουν τη νεοταξική Εκπαίδευση της Αμάθειας.

 

 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ

 

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ

 

«μες στους λάκκους που ‘καψε η πυρκαγιά»

 

 

Η Γερμανία (που έχει φορέσει την προβιά της Ευρώπης) κατάφερε να καταστρέψει κατά 70% τουλάχιστον την Πραγματική μας Οικονομία (βιομηχανία, βιοτεχνία, αγροτιά, εμπόριο-μεταφορές, τουρισμό…). Αυτό, αρχικά, επιτεύχθηκε με τις «επιδοτήσεις», τα «πακέτα» και τις ποσοστώσεις, για να κλείσουμε τις βιοτεχνίες μας, να θάψουμε τα φρούτα μας, να βουλιάξουμε τα καΐκια μας. Για κάθε ένα (1) Ευρώ που παίρναμε από «ΕΟΚ» και «ΕΕ» καταναλώναμε έξι (6) για να αγοράσουμε, κυρίως, τα γερμανογαλλικά προϊόντα. Μετά τoν εμπρησμό μεγάλων ελληνικών καταστημάτων, έφεραν τα δικά τους πολυκαταστήματα και μάλιστα στο κέντρο των πόλεών μας (στις χώρες τους είναι έξω από τις πόλεις). Κάηκαν οι ελιές της Πελοποννήσου και τα μαστιχόδεντρα της Χίου!

 

Με την επιβολή του «σκληρού» Ευρώ η οικονομία μας έχασε την δυνατότητα υποτίμησης και την ανταγωνιστικότητα στην εξωτερική και στην εσωτερική αγορά· κατακλυστήκαμε από προϊόντα των «συμμάχων» μας και από «φτηνά» διατροφικά σκουπίδια. Οι ελληνικές επιχειρήσεις άρχισαν να κλείνουν κατά εκατοντάδες και να διογκώνεται η ανεργία. Όπως ενεργεί η Γαλλία στις χώρες της Δυτικής Αφρικής που τους έχει επιβάλει «σκληρό» νόμισμα το Σέφα (CFA).

 

Ό,τι απέμεινε από την τραυματισμένη Παραγωγική Οικονομία μας, και μπορούσε να ανταγωνιστεί την οικονομία των «συμμάχων», το αποτελείωσαν με τη διακοπή της τραπεζικής χρηματοδότησης. Αν και αυτό αποτύγχανε, επέδραμαν οι «ελεγκτικοί μηχανισμοί» και επέβαλαν εξωφρενικά και αλλεπάλληλα πρόστιμα, μέχρι να κλείσουν την «ανήθικη» ελληνική επιχείρηση, τη στιγμή που στις δικές τους επιχειρήσεις χορηγούν φτηνό τραπεζικό χρήμα και πλούσιες φοροαπαλλαγές. Υποχρεώνουν τις μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις να μεταφέρουν την έδρα και τις εργασίες τους εκτός Ελλάδας. Τέλος έφτασαν στο σημείο, μέσω των δουλικών κυβερνήσεών τους, να επιδοτούν ελληνικές επιχειρήσεις για να μεταναστεύσουν στα Σκόπια!

 

Κάποτε είχαμε μια αξιόλογη Ελαφρά Βιομηχανία, ήμασταν διατροφικά αυτάρκεις, ο τουρισμός μας ήταν ανθηρός· η ανεργία, η φτώχια και η υπερχρέωση ήταν πολύ μικρότερες· εξήγαμε μακαρόνια στην Ιταλία, τώρα εισάγουμε και τα σκόρδα. Σήμερα η οικονομική δραστηριότητα της χώρας περιστρέφεται γύρω από τον Παρασιτισμό: εισπρακτικές εταιρείες, ενεχυροδανειστήρια σε κάθε γειτονιά, πτωχευμένες τράπεζες, εργολάβοι «δημοσίων έργων», πλακοστρώσεις, κάγκελα στα πεζοδρόμια, αεριτζήδες, «πενταψήφιοι», διόδια… Ο Παρασιτισμός είναι η μόνη οικονομική δραστηριότητα που επιτρέπουν, και ενισχύουν, οι «σύμμαχοι», γιατί έτσι μας ελέγχουν. 

 

 

ΚΟΙΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

 

 «Παλιόφραγκοι, που πέφτουνε σαν όρνια στα ψοφίμια»

 

 

Η Νέα Τάξη νεκρανασταίνει και εκσυγχρονίζει την υπο-ιδεολογία της «Άριας Φυλής» βάσει της οποίας ο Ελληνικός Λαός κατατάσσεται στα «Νότια Γουρούνια», στα «PIGS» (Portugal, Italy, Greece Spain) που «έχει τη διαφθορά στο DNAτου», «έχει κάνει τη φοροδιαφυγή εθνικό σπορ», «έτρωγε με χρυσά κουτάλια σε βάρος των συμμάχων μας» κτλ. Για αυτό οι «αμόλυντοι σύμμαχοι-δανειστές» επεμβαίνουν, για να τιμωρήσουν τους «διεφθαρμένους Έλληνες» και να «αποκαταστήσουν την τάξη». Το σχέδιο της Νέας Τάξης στην Ευρώπη είναι: οι Βόρειοι Ευρωπαίοι να παραμείνουν καταναλωτές και οι Νότιοι να μετατραπούν σε εργάτες- δούλους.

 

 

ΚΟΙΝΟΙ ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΤΩΝ «ΑΝΤΙ»-ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ  ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ

 

«Η σιωπή μας είναι ο δισταγμός για τη ζωή»

 

 

Η Νέα Τάξη δημιουργεί τη «θεωρία» των «Ανοικτών Συνόρων (Οpen Βorders)», του Πολυπολιτισμού και του «Αντι»-Ρατσισμού, για  να αποδυναμώσει τα Εθνικοαπελευθερωτικά Κινήματα στις χώρες εξόδου, και  για να καταργήσει τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία, στις χώρες υποδοχής. Η Δημοκρατία χρειάζεται κοινή γεωγραφική και πολιτιστική βάση και οπωσδήποτε κοινή γλώσσα· συντηρεί ένα πλήθος «ΜΚΟ», για να ελέγχουν τους μετανάστες και να ασκούν ιδεολογική τρομοκρατία στους Έλληνες, τέλος με τη συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, κρατά αυτούς τους δυστυχισμένους μακριά από τα «εκλεκτά κράτη» της Γερμανίας και των λοιπών «συμμάχων», μετατρέποντας την Ελλάδα σε Φυλακή Ψυχών.

 

Παράλληλα η Νέα Τάξη κατασκευάζει έναν πλήρως ελεγχόμενο «αντίπαλο» από το απόθεμα των Χιτλερικών Συμμοριών που ελέγχει, από την λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, που καπηλεύεται και δυσφημίζει το Έθνος και εκμεταλλεύεται το Μεταναστευτικό. Πριμοδοτεί αυτές τις συμμορίες και προσπαθεί – χωρίς επιτυχία – να απομονώσει τα ακραία τους στοιχεία (ποινικά υπόδικους, ψυχικά διαταραγμένους, ανθρώπους της νύχτας κτλ).

 

Έτσι η Νέα Τάξη διευθύνει το δίπολο «Αντι»Ρατσιστών-Χιτλερικών και προσπαθεί να παγιδεύσει το λαό.

 

 

ΔΕΚΑ (10) ΤΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

«Η προκοπή για τους ελεύθερους, για μας»

 

 

1.    Άμεσα μέτρα για τη δημιουργία Χρηματικής Ρευστότητας, για την αναζωογόνηση της Οικονομίας-Αγοράς και για την αποκατάσταση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης: αυξήσεις μισθών και συντάξεων, φτηνός τραπεζικός δανεισμός και φοροαπαλλαγές για τις Ελληνικές Παραγωγικές Επιχειρήσεις· πάταξη της Παρασιτικής Οικονομίας των εισπρακτικών εταιρειών, των ενεχυροδανειστηρίων και των διοδίων, πόροι και εργαζόμενοι μεταφέρονται από την Παρασιτική Οικονομία στην Παραγωγική Οικονομία. Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, των πλουτοπαραγωγικών πόρων, και της γεωπολιτικής θέσης. Εθνικό Νόμισμα, επιστροφή στην Δραχμή, η μετατροπή γίνεται στην αρχική τιμή (1Ευρώ=340,75Δρχ), οι καταθέσεις σε ευρώ παραμένουν ακέραιες σαν συνάλλαγμα, τα δάνεια δραχμοποιούνται. Έτσι καταθέτες και οφειλέτες δεν θα ζημιωθούν – το αντίθετο θα ωφεληθούν – όταν θα προχωρήσουμε σε μια λογική υποτίμηση για τόνωση της ανταγωνιστικότητας. Εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων.

 

2.    Κατάργηση, αμέσως, όλης της Κατοχικής Νομικής Παραγωγής και των Μνημονίων, απομάκρυνση της Τρόικας, διεκδίκηση των Πολεμικών Αποζημιώσεων και του Κατοχικού Δανείου από τη Γερμανία. Επαναφορά του Κοινωνικού Κράτους, άμεση ακύρωση των απολύσεων και των διώξεων της Κατοχής. Αναστροφή όλων των κατασχέσεων και των πράξεων τοκογλυφίας από Δημόσιο, τράπεζες, ενεχυροδανειστές κτλ (όπως έγινε και στη λήξη της 1ης Γερμανικής Κατοχής). Κατάργηση της «Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης» και του κατοχικού Ηλεκτρονικού Φακελώματος – Ξεγυμνώματος – Αριθμοποίησης του πολίτη. Επαναφορά όλων των Υπηρεσιακών Απορρήτων (Τραπεζικού, Ιατρικού κτλ), της προστασίας του Προσωπικού Χώρου και της Επαγγελματικής Δεοντολογίας, τα οποία αίρονται μόνο με απόφαση της Δικαιοσύνης. Μονομερής διαγραφή του Επονείδιστου Χρέους με βάση το Διεθνές Δίκαιο, για να σταματήσει η αφαίμαξη του Λαού από «συμμάχους», κερδοσκόπους και τοκογλύφους.

 

3.    Τιμωρία, και δήμευση περιουσίας των καταχραστών του δημόσιου χρήματος, με προτεραιότητα στην τιμωρία των προδοτών και δωσίλογων: αυτών που προετοίμασαν την κατοχή, που με δηλώσεις περί «Τιτανικού, διεφθαρμένης χώρας και βουλιάζουμε» μηδένισαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας· που παραποίησαν στατιστικά σχετικά με το «έλλειμμα»· που συνέχισαν την προδοσία και την εξαπάτηση των Ελλήνων, που ψήφισαν μνημόνια, εκχώρησαν την Εθνική Ανεξαρτησία, κατέλυσαν το Σύνταγμα, κατάργησαν τα εργασιακά και τα κοινωνικά δικαιώματα και εξαθλίωσαν σκόπιμα τον Λαό.

 

4.    Επίλυση του Μεταναστευτικού και προώθηση του πλεονάζοντος μεταναστευτικού πληθυσμού στις πατρίδες τους και στα «συμμαχικά» κράτη. Για όσους μείνουν (σε ποσοστό κάτω του 1% του ελληνικού πληθυσμού) καθίσταται σαφές, ότι το Ελληνικό Σύνταγμα, τα Ατομικά Δικαιώματα και η θέση της γυναίκας ισχύουν και για αυτούς, και είναι ισχυρότερα τυχόν διαφορετικών τους πεποιθήσεων. Αντίσταση στην Γκετοποίηση και στον Πολυπολιτισμό.

 

5.    Εθνικοποίηση των τραπεζών Ελλάδος, Εθνικής, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και Αγροτικής (αυτό γίνεται αμέσως, αρκεί το κράτος να ασκήσει τα δικαιώματά του από τα 238 δις που έχει δώσει στις τράπεζες). Προστασία της οικίας, της επιχείρησης και της γης, σταμάτημα των πλειστηριασμών και της επίσημης τοκογλυφίας των τραπεζών. Επανεθνικοποίηση των ΔΕΚΟ. Νέο τραπεζικό σύστημα και ΔΕΚΟ που θα λειτουργεί κάτω από δημοκρατικό έλεγχο.

 

6.    Απαλλαγή από το Βαθύ Κομματικό Κράτος, των «ΜΜΕ», των ξένων πρεσβειών και της κατευθυνόμενης, σκόπιμης διαφθοράς. Δημιουργία νέου, απλού Διοικητικού Συστήματος που θα στηρίζεται στην πολιτιστική μας ταυτότητα με κύριους άξονες την προσωπική ευθύνη, τη διαφάνεια και το φιλότιμο

 

7.    Αμυντικό Δόγμα για την υπεράσπιση του Ενιαίου Χώρου Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη, των «12 μιλίων», της υφαλοκρηπίδας, της ΑΟΖ και του FIR του Αιγαίου. Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, υπεράσπιση του Πολιτισμού μας στη διαχρονία του (Αρχαιότητα, Βυζάντιο, Εθνική Παλιγγενεσία, Νεώτερα Χρόνια) και προστασία της ελληνικής γλώσσας.

 

8.    Απλό, κατανοητό και μόνιμο φορολογικό σύστημα, η αδρανής περιουσία δεν φορολογείται. Σταμάτημα του διασυρμού των Ελλήνων «σαν απατεώνες, λαμόγια» κτλ, κατάργηση των ελεγκτικών «ΕS ΕSτης Οικονομίας» και επιστροφή των προστίμων που χρέωσαν άδικα σε παραγωγικές – εξαγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις – και τις έκλεισαν – κατά εντολή των «συμμάχων»· κάθε βοήθεια σε αυτές τις επιχειρήσεις για να ξαναλειτουργήσουν.

 

9.    Επανακαθορισμός της διεθνούς θέσης της Ελλάδας· η οποιαδήποτε συμμαχία πρέπει να υπηρετεί πρώτιστα το Εθνικό Συμφέρον και την Λαϊκή Ευημερία.

 

 10. Συνταγματικές αλλαγές και δομικές ρήξεις με τα ερείσματα της κατοχής:

 

     10.1.             Δημοψηφίσματα, μόνο με λαϊκή πρωτοβουλία (με συλλογή υπογραφών), που μπορούν να ακυρώσουν κάθε κυβερνητική πράξη, αλλά και να προκαλέσουν άλλες. Απευθείας εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το Λαό, που αποκτά ουσιαστικές αρμοδιότητες. Αναδρομική κατάργηση όλων των οικονομικών προνομίων της πολιτικής εξουσίας.

 

     10.2.             Κατάργηση των «Επιτροπών της Βουλής», ψηφοφορίες (αποκλειστικά ονομαστικές ή με κάλπη) μόνο από την Ολομέλεια, με απαρτία δύο τρίτων (2/3).

 

     10.3.             Πλήρης ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης από την Εκτελεστική Εξουσία, δικαστήρια ενόρκων σε όλα τα επίπεδα. Παλλαϊκή Άμυνα όπως στην Ελβετία.

 

     10.4.             Επαναφορά όλων των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Κράτους που παραχωρήθηκαν στην «Τοπική Αυτοδιοίκηση» που έχει μετατραπεί σε χώρο διαφθοράς και σκανδάλων,  όλη η ιεραρχία των τοπικών αρχόντων είναι άμισθη και τιμητική. Κατάργηση του «Καποδίστρια» και «Καλλικράτη».

 

     10.5.             Άμεση κατάργηση των «Ανεξαρτήτων Αρχών» και της χρηματοδότησης των «ΜΚΟ» και όλων των προνομίων των «συνδικαλιστών».

 

              Σήμερα απέναντι στην Ξένη Κατοχή μας ενώνει πρώτα η πατριωτική ιδιότητα. Η Λαϊκή Δεξιά, η Πατριωτική Αριστερά και το Κέντρο, που πιστεύει ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», είναι η Νέα Εθνική Αντίσταση, όπως στην 1η Γερμανική Κατοχή που πολέμησαν μαζί βασιλικοί αξιωματικοί με αριστερούς αντάρτες.

 

     Και αυτή τη φορά θα παραμείνουμε ενωμένοι μετά την Απελευθέρωση!

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

«Μια γενιά που έψελνε τα δικαιώματά της, ποτίζοντας τα σπαρτά με περίσσιο αίμα»

 

 

Εμείς είμαστε μέλη του Έθνους που έδωσε με την Αρχαιότητά του τις τέχνες, τις επιστήμες και την Πολιτική Δημοκρατία, με το Βυζάντιο και την Ορθοδοξία την Ανθρώπινη Ισότητα και τα Κοινωνικά Δικαιώματα. Εμείς με την Εθνική μας Παλιγγενεσία καταργήσαμε την «Ιερά Συμμαχία» και αναστήσαμε τις αξίες της Γαλλικής Επανάστασης, που είχε ηττηθεί. Εμείς συμβάλλαμε όσο κανείς στη συντριβή του Φασισμού, και στο πεδίο της μάχης και της Εθνικής Αντίστασης.

 

Εμείς θα γίνουμε η αρχή της ήττας της Νέας Τάξης και του 4ου Ράιχ. Η απελευθέρωσή μας αποτελεί Εθνικό μας Δικαίωμα, αλλά και Διεθνιστικό μας Καθήκον που θα δώσει ελπίδα στους λαούς που στενάζουν, πάλι, κάτω από τη γερμανική μπότα.

12η Οκτώβρη 2013

Advertisements

Posted on November 25, 2013, in POLITICAL. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: